![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
سلام یکی از تفاوتها ، هزینه رجیستر کردن اش است Federal- government fee is $200.00. Ontario-The government fee is $360.00
2021-10-03 20:56:00
سلام جناب افشین ثبت شرکت به صورت فدرال یا استانی صرفا در اختلاف هزینه چند ده دلاری نیست و بستگی به موارد متعددی از جمله حوزه و گسترده فعالیت ، امکان استفاده از اسم تجاری یا اسم شرکت در سطح فدرال یا صرفا استان و موارد دیگری دارد . مضافا اینکه با ثبت شرکت ، احیاناً در گیر موضوعاتی مانند حقوق و دستمزد ، مالیات بر ارزش افزوده ، مالیات شرکت ، WSIB , فایل کردن اظهارنامه سالیانه فدرال ( شرکتهای فدرال) و موارد دیگری خواهید شد که از حوصله گروه تلگرامی خارج است . لطفا این موضوع را هماهنگی و مشورت با حسابدار خود به سرانجام برسانید .
2021-10-03 23:45:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#هزینه های
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
آیا دولت فدرال در پیامی که اول دسامبر ۲۰۲۰ منتشر کرد به آن دسته از کارمندانی که امسال به دلیل شرایط قرنطینه مجبور به دورکاری بودند و متحمل هزینه های ناچیز شدند این امکان را میدهد که بدون ارائه مدرک و فاکتور و حتی فرم مخصوص امضا شده توسط کارفرما T2200 تا حداکثر 400$ تحت عنوان هزینه افیس در منزل در اظهارنامه خود اعلام کنند و از درآمد خود کسر کنند؟
2021-02-05 16:39:32 #Montreal [مالیات][فاکتور][دولت فدرال][اظهارنامه] مالیات
آیا اوبر ایتز تعداد ساعت کارکرد رو به دولت اعلام میکنه؟ یا فقط مبلغ درآمد؟
2021-08-31 23:29:00 #Toronto
تفاوت ماهیت هزینه مهدکودک در اظهارنامه فدرال و کبک چیست ؟
2021-02-08 15:51:53 #Toronto مالیات [مالیات] مالیات [اظهارنامه] مالیات [مهدکودک] مالیات [هزینه ] مالیات [هزینه مهدکودک] مالیات [کبک ] مالیات
جناب شیبانی من یک شرکت ثبت کردم به صورت فدرالی ولی نمی دونم که ایا کار درستی کردم یا اینکه باید استانی ثبت می کردم حالا باید چه کار کنم ؟؟؟
2021-09-09 22:41:00 #Toronto
ی دارم کسانی که بخاطر کرونا در کانادا بودند و لندینگ واقعی نداشتند الان بخوان برن و پول و اموالشون رو وارد کنند باید چه کنند با توجه به اینکه نامه اموال و دارایی شون رو زمان لندینگ (چون لندینگ نداشتند) اعلام نکردن ضمن اینکه بخاطر کرونا این انتقال خیلی هم زمانبر میشه وشاید بیش از یک سال طول بکشه
2021-09-17 21:14:00 #Toronto
آیا اوبر ایتز تعداد ساعت کارکرد رو به دولت اعلام میکنه؟ یا فقط مبلغ درآمد؟
2021-08-31 23:29:00 #Toronto
جناب شیبانی من یک شرکت ثبت کردم به صورت فدرالی ولی نمی دونم که ایا کار درستی کردم یا اینکه باید استانی ثبت می کردم حالا باید چه کار کنم ؟؟؟
2021-09-09 22:41:00 #Toronto